SELERA ANDA LEIDEN

SELERA ANDA LEIDEN Indonesische Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1476 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Selera Anda Leiden. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2022 om 7:38 Heerlijk eten ruime porties en vlot bezorgd! Top!!!
1 mei 2022 om 22:14 Na 2 uur contact proberen op te nemen maar het restaurant was toen al dicht. Uiteindelijk geen eten gekregen en naar de snackbar op de hoek toch maar iets gehaald.
30 apr 2022 om 3:58 Lekker en op tijd bezorgd.
27 apr 2022 om 20:14 Het is inmiddels langer dan 2 uur geleden dat ik heb besteld. Telefonisch is het restaurant niet bereikbaar. Ik krijg nu van Thuisbezorgd de vraag hoe de bestelling was, maar er is niks om te beoordelen behalve hele slechte service!!
26 apr 2022 om 22:07 Helaas lang gewacht (dit was wel aangegeven) op een incomplete bestelling. Het eten was prima maar het vlees niet heel mals.
26 apr 2022 om 4:40 Ik had om 17u besteld of ik het om 18:30 bezorgd kon krijgen ivm werk. Komt de bezorger er pas om 19u aan nadat hij eerst ergens anders is gaan bezorgen, echt slecht hoor! Vandaar die 1 ster voor bezorging.
21 apr 2022 om 10:45 Bezorgtijd 40 minuten overschreden. Juiste tijd was voor ons in dit geval belangrijk. Milde variant ivm kinderen besteld maar de boontjes waren echt veel te scherp voor ze. Ik hou ervan maar daardoor had ik wel heel veel boontjes. Verder smakelijk al
15 apr 2022 om 22:08 Precies op tijd bezorgd en heerlijk, zoals gewoonlijk.
8 apr 2022 om 9:36 Het eten is heerlijk maar meer dan 90 min bezorgtijd op een donderdag is te veel.
8 apr 2022 om 8:22 Het eten was lekker maar kwam 45 minuten later dan aangevraagd. Omdat dit vaker voorkomt hebben we ditmaal geprobeerd om al s middags de bestelling te plaatsen maar helaas hielp dit niets..
8 apr 2022 om 6:13 Eten goed. Bezorging veel te laat. Pas na anderhalf uur.
5 apr 2022 om 10:02 Heerlijk eten, helaas wel erg snel koud. (Ook misten wij de 2 eieren .)